Urządzenia i Akcesoria
Musztarda gruszkowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 słoiki
Składniki
-
50 g białej gorczycy
-
500 g gruszek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
100 g miodu
-
50 g octu jabłkowego
-
15 g białej gorczycy15 g czarnej gorczycy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
10 g
Kalorie
1853 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
9.1 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JABŁKA I GRUSZKI
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Relish ogórkowy
1 Std. 30 Min
Pâté z kurzych wątróbek
3 Std. 30 Min
Orientalny chutney z moreli
1 Std. 30 Min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 Min
Musztarda z gruszek
1 Std. 20 Min
Chutney śliwkowy
1 Std.
Wytrawna konfitura z pomidorów
55 Min
Pikantny chutney marchewkowy
4 Std. 10 Min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 Std. 30 Min
Chutney z jabłek
1 Std. 20 Min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 Std. 15 Min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 Min